pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

Image Alt

Trgovina

Atlantidski prstan44.00

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti

Opis

Atlantidski prstan: 

Atlantidski prstan je energijski obesek z vgraviranimi ezoteričnimi oblikami, katerih učinki so znani še iz časov faraonov.

Atlantidski prstan nosimo kot pomoč za zaščito pred škodljivimi sevanji, zlimi energijami in nesrečami, pri zdraviteljskem delu in za razvijanje intuicije.

Širina: 6 mm

Velikosti (notranji premer): 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ali 24 mm

Atlantidski prstan je narejen po vzoru na prstan, ki so ga našli na začetku prejšnjega stoletja med arheološkimi izkopavanji v Egiptu.

Natančno povzema reliefne oblike znanega atlantidskega prstana, ki ga je arheolog Howard Carter našel leta 1922 v grobu velikega svečenika Yua v znameniti Dolini kraljev med odkritjem grobnice Tutankamona. Carterja je izvzel iz skupine osemnajstih sodelavcev, ki so po odkritju grobnice hitro umrli nenavadnih smrti.

Po starih izročilih so Egipčani del svoje duhovne kulture, med drugim magijo, astrologijo, pisavo, zlasti pa poznavanje kozmičnih sil, sprejeli neposredno od prebivalcev Atlantide. Iz Atlantide naj bi bil tudi znameniti peščeni prstan, katerega zaščitno delovanje pripisujejo usklajenim in ezoterično dognanim reliefno vtisnjenim črtam in kvadratom oziroma piramidam in enakostraničnim trikotnikom.

Raziskovalci delovanja prstana oziroma oblik, ki so na prstanu, razlagajo, da oblike oddajajo valove, ki delujejo zelo zaščitno in nevtralizirajo vsakršno silo, ki bi lahko zmotila vibracije bivanjskega okolja ali porušila ravnotežje, se pravi zdravje in srečo nekega posameznika.

Njegova učinkovitost se posebej odraža na treh področjihzaščitazdravjeintuicija.

Ezoterično skladje reliefnih oblik je formula enega najbolj presenetljivih odkritij vibracijske fizike. Po sodobnih proučevanjih jim je dodana še vijačnica.

Unikatne Atlantidske prstane izdelujejo iz  srebra čistine 925. Prstan pa še dodatno energijsko očisti in potem napolni s pozitivnimi informacijami radiestezist, bioenergetik in reiki mojster Marijan Trstenjak, univ. dipl. inž.

Najbolj natančno je opredeljena uporaba prstana. Na desni roki pomaga pri reševanju dobrin. Kadar ga nosimo zaradi zdravja, moramo vedeti, da ne zdravi neposredno, marveč obnovi zablokirane energijske tokove. Raziskovalci so dosegli zanimive rezultate pri nevrovegetativnih motnjah in krvnem obtoku. Prstan blaži poškodbe in organske motnje, ponovno vzpostavlja motene funkcije in odpravlja bolečine.

Atlantidski prstan nam lahko pomaga:

 • Zmanjša vpliv raznih škodljivih sevanj
 • za odpravljanje bolečin
 • za hitrejšo ozdravitev
 • za blažitev poškodb in organskih motenj
 • za odpiranje blokiranih energetskih kanalov
 • za zaščito pred nesrečami
 • za zaščito pred zlimi nameni in uroki
 • za povečanje intuicije in nadčutnih sposobnosti

Učinek prstana je odvisen od funkcijeki jo imajo posamezni prsti v povezavi s telesnimi organi in funkcijami:

 • na palcu – ugodno deluje na dihalne organe
 • na kazalcu – na živčni sistem in vitalnost
 • na sredincu – na kosti
 • na prstancu – na spolne organe, srce, simpatično in parasimpatično živčevje, prebavila in črevesje
 • na mezincu – na krvni obtok

Ko Atlantidski prstan nosimo na desni roki, nam pomaga pri reševanju problemov, na levi pa pri pridobivanju materialnih dobrin.

Če ga ne želimo nositi na prstu, ga imamo lahko spravljenega v žepu ali pa obešenega na vrvici okoli vratu.

Čiščenje:

Enkrat na mesec jih razbremenimo negatvnih energij. Očistimo jih tako, da jih med prsti podržimo pod curkom tekoče vode, z energijo pa jih napolnimo tako, da jih v posodi iz kristalnega stekla postavimo za nekaj časa na sonce. Energijsko jih obogatimo tudi tako, da jih izpostavimo sevanju polne lune.

Dodatne informacije

Premer

FI 17, FI 18, FI 19, FI 20, FI 21, FI 22