pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

Image Alt

Trgovina

Crystallove 3D Rose Quartz Gua Sha30.00

Kategorija:

Opis

Pripomoček za masažo obraza Gua Sha iz roževca je pravo razstrupljevalno in pomlajevalno lepotno orodje. Tehnika Gua Sha, ki je čisto prevzela svet,  je starodavna in jo že stoletja uporabljajo v kitajski medicini. Ta učinkovita tehnika zgladi videz gub, izboljšala ton in teksturo kože, učvrsti konture obraza, osvetli polt ter hkrati razstruplja. Samo 5 minut masaže na dan lahko popolnoma spremeni vaš izgled in počutje.

Učinki: Vidno gladi drobne linije in gube. Zmanjšuje videz povešene kože in jo utrjuje. Stimulira in razstruplja. Zmanjšuje pojav rdečice in razpok. Stimulira refleksne cone in akupunkturne točke. Zmanjšuje zabuhlost in videz podočnjakov.

  • Spodbuja prekrvavitev kože – optimizira celični metabolizem in nastajanje celic.
  • Koži da rožnato svež ten in popoln sijaj – sunek svežine za utrujeno kožo!
  • Masaža nežno spodbuja sintezo kolagena.
  • Odpravlja napetost obraznih mišic – z redno uporabo postanejo gubice manj globoke.
  • Podpira pretok limfe in odstranjevanje odpadnih snovi.
  • Učvrstitev in naravni lifting obraza.

Uporaba: pred uporabo očistite kožo, nanesite tonik in najljubši serum ali lepotno olje. Izdelki, ki jih nanašate naj bodo visoko kvalitetni in naravni. S pomočjo masaže se namreč tekstura lažje, hitreje in globlje absorbira v kožo in aktivne učinkovine lahko hitreje in bolj efektivno delujejo na kožo. S ploščatim delom kamna drsite od spodaj navzgor po koži v smeri od vratu proti čelu kot kaže slika. Vsako linijo ponovite 5 krat.

Izdelano iz 100% čistega kamna Rožni kvarz (roževec).

Lastnosti roževca:

Pomirja. Blagodejno deluje na kožo in zavira procese staranja. Ščiti pred negativnimi vplivi in vrača veselje ter optimizem.