pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

Image Alt

Trgovina

Crystallove Face Cupping Set19.90

Kategorija:

Ni na zalogi

Opis

Z rednimi tretmaji za oblikovanje obraza s silikonskimi ventuzami boste spodbudili krvni obtok in oksigenacijo tkiva ter koži zagotovili hranila. Limfna drenaža bo pomagala odstraniti toksine. Kitajska masaža obraza s skodelicami bo zmanjšala podočnjake in zabuhlost pod očmi, zmanjšala drobne gubice in gube ter sprostila napete mišice. Koža bo postala napeta in sijoča!

Uporaba: Na očiščeno kožo nanesite najljubše naravno lepotilno olje. Masirajte z ventuzami.

Na kožo, prekrito z naravnim oljem, pritisnite silikonske skodelice in jih nato premaknite po koži. Za masažo očesnega področja izberemo majhno silikonsko skodelico, večjo skodelico pa za masažo obraza, vratu in dekolteja. S hitrimi gibi masirajte obraz s skodelico, stik skodelice s kožo na enem mestu naj ne traja dlje kot 2 sekundi.

Po masaži nanesite svoj najljubši serum. Kot dodaten korak svetujemo še masažo kože s kristalnim valjem, ki bo kožo ohladil in zaprl pore.

Material: 100% certificiran silikon za živila (varen, nestrupen, hipoalergen, brez PVC-ja in škodljivih dodatkov). Barva: roza z dodatkom bleščečih bleščic.