pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

Image Alt

Trgovina

EYESHADOW 35 COLOR PRO PALETTE SOPHIA30.90

Šifra: BCE09 SOPHIA Kategoriji: ,

Opis

Paletka s 35 čudovitimi odtenki senčk za oči. Visoko kvalitetna profesionalno ustvarjena in ocenjena visokopigmentirana formula, ki omogoča enostaven nanos in lahko blendiranje.

Sestavine: Talc, Mica, Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben.

O znamki Beauty Creations

Beauty Creations Cosmetics je nova znamka ličil iz Kalifornije. Njena ustanoviteljica Esmeralda Hernandez, Latinoameričanka, se je srečevala s številnimi preprekami na trgu in v življenju na sploh. Največja inspiracija ji je predstavljal ravno ta ’še ne odkrit trg’, kjer ni bilo mogoče dobiti lepotnih izdelkov in storitev po dostopnih cenah. Vse, kar je bilo povezano z lepoto, je namreč predstavljalo nedostopen luksuz, ki si ga je le malokdo lahko privoščil. Zato se je odločila oblikovati lastno znamko ličil, ki so izjemno kvalitetna in cenovno ugodna za vsakogar. Največja inspiracija pri ustvarjanju vseh kolekcij Beauty Creations Cosmetics niso zgolj trendi, ampak predvsem dekleta, ki obožujejo ličila, njihove želje in njihove potrebe. Vsi izdelki so razviti in proizvedeni v strokovni ekipi talentiranih ustvarjalcev, na čelu katere je Esmeralda sama. Vsi izdelki so cruelty-free, ustvarjeni z ljubeznijo, strastjo in izdelani za vsako posamezno dekle. Torej ravno zate. Ne glede na to, kje živiš ali kakšen je tvoj stil ličenja, izdelki so raznoliki in primerni za vsako tvoje razpoloženje in izgled. En dan si lahko vroča bejba, drugi dan pa romantično dekle….Vse z namenom, da si dovoliš biti ti, da se izraziš in poudariš svojo naravno lepoto! Ker si najlepša!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.