pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

Image Alt

Trgovina

Immortella Mediterranean Beauty Hand Hygiene Dry Handwash Spray 100 ml6.70

Šifra: 3859893266317 Kategorija:

Opis

Tekočina za suho pranje in higieno rok vsebuje 70% alkohola in naravno eterično olje ravensare, ki je najmočnejše antivirusno eterično olje. Deluje antivirusno, antibakterijsko, protiglivično, protivnetno in antirevmatsko, Odlično je v boju proti virusom, gripi. Tekočina vsebuje tudi glicerol, ki vzdržuje vlažnost in mehkobo kože vaših rok.

Omogoča čiste roke brez pranja, mila in robčkov.

Uporaba: nanesite na suhe roke in vmasirajte. Sredstva ne izpirajte. Nanašajte vedno, ko nimate možnosti umiti rok z vodo in milom, lahko pa tudi, ko jih umijete.

 

SESTAVINE: Alcohol Denat*, Aqua, Glycerin, Cinnamomum camphora leaf oil
*minimalni udio 70 %

 

O NARAVNI KOZMETIKI IMMORTELLA MEDITERRANEAN BEAUTY

Immortella Mediterranean Beauty je hrvaška znamka naravne kozmetike iz Dalmacije, inspirirana z naravo in lepoto mediterana. Celotna linija temelji na dragocenem smilju. Vsak sestavni del je dragocen, vsak izdelek pa je narejen tako, da se boste ob uporabi počutili več kot zadovoljno. Simbol branda je smilje, ki nam neprestano kaže na svojo moč in trdnost – raste iz stene, njegovi cvetovi pa nikoli ne ovenijo. Vsebujejo skrivnostno naravno lepoto – zlato eterično olje neverjetnih lastnosti. Naravna kozmetika Immortella se ponaša z izdelki visoke kakovosti; Vsak proizvod posebej je izdelan ročno, od začetka do konca, procesa izdelave. Izdelki se delajo sproti, tako da dobite sveže izdelke. Vse formulacije temeljijo na naravnih hladno stiskanih rastlinskih in eteričnih oljih, pridelanih na ekološki način, in ne vsebujejo kakršnihkoli parabenov, silikonov, barvil in dišav. 

Za vašo kožo le najboljše. Sveže iz narave.