pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

Image Alt

Trgovina

Masažni valjar za maderoterapijo – 10 diskov11.90

Kategorija:

Opis

L = 40 cm, FI = 5,50 cm

L eseni masažni valjarji, tako pripomočki pri masažah, pri urejanju maščobnih oblog, celulita ter pomagajo pri izboljšanju videza.

Pomagajo pri izboljšanju cirkulacije krvi, oblikovanju mišic ter glajenju kože .

Z vsakodnevno nekajminutno sprostitvijo, zato readi masažni valjarji dovolj za popolno terapijo in za dobro počutje. Masažni valjarji stimulirajo akupresurne točke in s tem pripomorejo k sprostitvi celega telesa ter boljšemu počutju. Izdelan je iz bukovega lesa. Ima 10 gladkih diskov. Ta maser je še posebej priljubljen pri maderotarapiji.

Masažer zbirajo številni profesionalni masažni terapevti in je bistven del za zdravje in obliko telesa.

Masažni aparati vam bodo pomagali v boju proti neprijetnim maščobam in uničevanju celulitnih celic. Pomagajo tudi pri izboljšanju krvnega obtoka, gladki koži in sproščanju mišic.

Anticelulitni masažni disk Massager Roller z lesenim ročajem Maderotherapy

  • Leseni masažni valj vam pomaga v boju proti neprijetnim maščobnim blazinicam in odstrani neprivlačno pomarančno kožo. Pomaga izboljšati prekrvavitev, oblikuje mišice in gladi kožo. Lesen masažni valj iz naravnega bukovega lesa je z vsakodnevno minutno sprostitvijo dovolj za popolno terapijo in dobro kondicijo.
  • Masažni pripomoček se uporablja v maderoterapiji (madero – les) popolnoma naravni in posebni tehniki, pri kateri se spodbuja limfna drenaža in posledično bolje odpravlja celulit, hkrati pa se razbijajo maščobne celice, izboljša prekrvavitev in limfni pretok. telo. Posledično je telo bolje preskrbljeno s kisikom in drugimi hranili, ki jih koža potrebuje, da ostane čvrsta in čvrsta.
  • Izdelana iz 100% naravnega lesa. Izjemna kakovost in trdnost lesa omogoča dolgotrajno uporabo.
  • Izdelano v EU