pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

Image Alt

Trgovina

Masažni valjar za maderoterapijo raven nazobčani- 13 diskov11.90

Šifra: 3830028008675 Kategorija:

Opis

Masažni valjar za maderoterapijo iz naravnega bukovega lesa je popolna sprostitvena terapija, ki z redno uporabo učinkovito odstranjuje maščobne obloge in videz pomarančne kože. Preoblikuje telo, izboljša cirkulacijo krvi, gladi kožo in zmanjšuje obseg maščobe na kritičnih predelih telesa. Prav tako stimulira refleksne cone in akupunkturne točke in s tem pripomore k boljšemu počutju in uravnovešenemu delovanju celega telesa.

Izdelan je na ergonomičen in prijazen način, zaradi tega je izvajanje maderoterapije lažje, maderoterapija pa z uporabo  kombinacije različno oblikovanih masažnih valjčkov prinaša najboljše rezultate pri odpravi celulita.

Je iz naravnega bukovega lesa in je ročno narejen slovenski proizvod, ki je nastal v sodelovanju s slovenskimi lesnimi mojstri iz Ribnice.

Izdelek je enostaven za čiščenje, razkuževanje.

Uporaba:

Na predel, ki ga želimo masirati najprej nanesemo masažno olje. Nato s pomočjo lesenih pripomočkov začnemo izvajati  masažo.

Priporočamo uporabo naravnega hladno tiskanega proticelulitnega masažnega olja, ki vsebuje posebno kombinacijo sestavin, ki poskrbijo za lepši tonus in hitrejšo odpravo celulita.

Mere: 40 x fi 5.50 cm