pt-image

BREZPLAČNA dostava pri nakupih nad 20€!

a

Blush

Še malo in bosta končno tukaj! Kako dolgo že čakamo! Z največjim veseljem sporočamo, da bosta kmalu na naših poličkah pravljičnih paletk znamke Beauty Creations iz ZDA tudi Alicia in Frida.

Paletki sta sestavljeni iz 35 visoko pigmentiranih živahnih barvnih odtenkov, ki se lepo blendirajo. In kar je zelo pomembno, sta Cruelty-free, tako kot vse ostale paletke senčil znamke Beauty Creations.

ALICIA

Čudovita paletka 35 barvitih živahnih odtenkov senčk za oči je našla svoj navdih v poletju, mladosti, pravljičnosti ter radovednem in raziskovalnem duhu pravljične junakinje Alice v Čudežni deželi. V paletki je mogoče najti širok spekter barv; od najtemnejših do najsvetlejših, z mat ali bleščečim zaključkom. S to zbirko senčil lahko ustvariš celo paleto različnih makeup lookov-od tistih najhladnejših do najtoplejših.

FRIDA

Paletka senčil bogata s kulturnega vidika, ki ga predstavlja, in bogata po barvah. Sestavljena je iz 35 čudovitih visoko pigmentiranih senčk, z mat in bleščečim zaključkom. V tej paletki so izbrana senčila v toplih odtenkih, ki jih navdihujejo topli toni barvite jeseni, drzna a topla in bogata osebnost, ljubezen do umetnosti, lepote in kulture. Paletka je dobila ime je po kultni umetnici Fridi Kahlo.

Objavi komentar